02.11.11

Нова соціалка Chime.in

Прочитала про підсумки саміту Веб 2.0, серед яких розповідалось про нову соціальну мережу Chime.in. Її власники збираються ділитися з авторами записів доходами від реклами: більше переглядів запису - більше грошей. Причому Chime.in позиціонується не як конкурент існуючих сервісів на зразок Twitter або Facebook, а як "доповнення до екосистеми".

Chime.in ще знаходиться у стадії бета, та зареєструватися у ній можна легко маючи акаунти на twitter або facebook.



 Після натискання на відповідну кнопку ви потрабляєте до першого кроку реєстрації.
У другому кроці реєстрації ви маєте обрати інтереси, які вас цікавлять. Ви будете отримувати оновлення про ті теми, які ви обрали.
Третім кроком є вибір людей, на повідомлення яких ви можете підписатися відповідно ваших зацікавлень.
Натиснувши на зелененьку кнопочку Finich, ви потрапляєте до свого кабінету, який виглядає так
Ви можете запостити у давно відому стрічку (дуже схожу на Google+) посилання, фото, відео або опитування, обравши коло друзів, яким ви хочете надати доступ і  відразу продублювавши його у Twitter або Facebook
Є можливість пошуку за темами, людей, групи, перегляд активностей (для мене поки не доступний, бо ні з ким не спілкуюсь). бета версія дає про себе знати, бо параметри облікового запису я змінити не змогла - форма то з'являлася, то зникала, так і не ставши стабільною. Мова лише англійська. Відео-чату і ігор я там не помітила.

таким чином виглятатиме ваша сторінка після додавання відео чи фото.

Можна налаштувати вигляд сторінки, додавши фон.

Коли на ваші інтереси хтось підписується, вам приходить сповіщення у вигляді зеленого кола з цифрою (знову по аналогії з Google+). Цікаво, що ви можете підписатися не на всі пости людини, а лише на якесь одне коло її інтересів.


Загалом не погано. Поживемо побачимо - чим ще вона нас може здивувати.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...