11.06.10

Книга "Интернет-обучение: технологии педагогического дизайна"

Цікава і корисна книга, з якою пропоную ознайомитися: автори Масовий М.В., Полат Є.С., Бухаркіна М.Ю., Нежурина М.І. "Интернет-обучение: технологии педагогического дизайна".
Вона дає уявлення про нові тенденції в розвитку педагогічних технологій, а також засобів навчання, створених на основі сучасних інформаційних і комунікаційних технологій. Автори докладно розглядають напрямки практичного застосування особистісно-орієнтованого навчання при створенні курсів дистанційного навчання в мережі Інтернет. Читачі дізнаються про педагогічну складовою дистанційного навчання, основні організаційні форми і методи навчання, а також отримають практичні рекомендації по дизайну та розробці курсів, оцінці ефективності створюваних електронних навчальних матеріалів.
Книга написана фахівцями з дистанційного навчання та педагогічного дизайну і базується на вітчизняному та зарубіжному досвіді проведення навчання в умовах Інтернету.
Призначена авторам і розробникам електронних засобів навчального призначення, методистам та викладачам навчальних закладів, що цікавляться навчанням в Інтернеті.
Ознайомитися з книгою можна тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...