18.07.10

"Світ інформатики" - конкурс з інформатики між збірними командами учнів 10-11 класу

Мета: підвищення інтересу учнів до предмета; розширення кругозору в області інформатики; закріплення знань по предметі; спонукання до систематичного прилучення і самостійного вивчення предмета; розвиток асоціативного, образного мислення, уяви, зорової і логічної пам'яті, стимулювання фантазії, спонукання до удосконалювання художньо-творчих здібностей; виявлення характеру пізнавальних інтересів учнів, оцінювання ступеня творчої обдарованості; розвиток допитливості, уяви, передбачення, сміливості у висуванні гіпотез, уміння приймати нестандартні рішення; розкриття естетичної сторони інформатики і процесу пошуку істини; сприяння зімкненню дитячих колективів і виховання культури поводження в суспільстві.

Гра проводиться в переддень Святого Валентина. Тому між конкурсами ведучі говорять про кохання. Можна і до Дня жінки, можна вибирати шаблони між конкурсами на різні теми. Переходи між номерами заповнені цитатами із даних матеріалів:
1. “Любові всевишній присвячується”, - Тарновецька(зав.філією с.Семаківці Коломийської ЦБС), - Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Івана Франка.
2. “Через віки з любов'ю”, - refine.org.ua

Завантажити увесь документ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...