29.11.11

Онлайн документи від Microsoft

З Google Документами Інтернет-спільнота вже відносно давно знайома. Нещодавно з'явився такий же сервіс від Microsoft для Facebook.




Тепер можна шукати, створювати і обмінюватися документами Microsoft Office, якщо маєте акаунт у Facebook. Це безшовна інтеграція з Facebook яка дозволяє спільне використання документів з друзями, що також зареєстровані у Facebook.

Ви можете створити текстовий документ, електронну таблицю, презентацію.




Також можна створити резюме, слайд-шоу і діаграми друзів, чого немає в SkyDrive. Для створення резюме при налаштуванні можна дозволити використати дані, що наведені у Facebook.




Можливості онлайн версій MS Office досить обмежені, так, наприклад, у презентаціях не можна навіть змінити фон.

Мене здивував той факт, це окремий сервіс від SkyDrive. Звісно на те є комерційні причини домовленостей Facebook і Microsoft. Проте мені як кінцевому користувачу не потрібні два майже однакові сервіси. Проте це зручно для тих, хто досить часто і широко користується Facebook і їм для повного щастя не вистачало там можливості роботи з документами. також зручно тим, у кого є акаунт у Facebook проте немає у SkyDrive - зайвого разу в новому сервісі не треба реєструватися.

Загалом обирати вам, корисний це сервіс для вис чи ні.

2 коментарі:

  1. Як на мене, тут Майкрософт з ФБ не наздожене Ґуґл. Якісь вони не гнучкі. :)

    ВідповістиВидалити
  2. Гугл все одно попереду, і зручніше, а також його плюсу тому, що все сервіси в одному інтерфейсі, а не просто одні документи.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...