08.03.12

Безкоштовні додатки Google Play для освіти

Google зробив ребрендинг свого магазину мобільних додатків Android Market та інтегрував його з власними веб-сервісами, зібравши під одним дахом весь свій мультимедійний контент. Тепер всі фільми, книги, музика і додатки від Google доступні в одному місці - магазині Google Play. Це єдиний хмарний сервіс для всього спектру мультимедійного контенту Google, розробленого як для вебу, так і для платформи Android.
У сервісі є кілька категорій, розділених на платні і безплатні, для ANDROID чи для ПК.



У категорії "Образование" серед безкоштовних можна виділити такі:
1. "Немного обовсём" - у програмі представлені найцікавіші факти з різних категорій: людина, тварини, фізика, математика, країни світу, тварини, звичаї світу та інше. Читайте і розширюйте свій кругозір! База цікавих фактів поповнюється щотижня.

2."Супер память lite" - для тренування пам'яті. У кожній вправі Вам буде запропоновано 10 слів з картинками для запам'ятовування. Після перегляду необхідно відтворити всі слова в порядку, в якому вони були показані. Вправа має три рівні складності. З підвищенням рівня складності зменшується час, протягом якого показується слово.

3. Для вивчення англійської:
- Английский за месяц
- Учить английский Lite
- Изучай английский язык с busuu
- English Words Widget
- Practice English Grammar - 1
- Practice English Grammar - 2

 4. Для вивчення інших мов:
- 50 языков - 50 languages
- СловоУч
 - Полиглот
- Изучай немецкий язык с busuu!
- Изучай итальянский язык!
- Изучай испанский язык с busuu!
- Изучай французский язык!
- Иврит за месяц Free

 5. Как рисовать - програма навчить вас малюванню 70 різних малюнків, включаючи казкових персонажів, тварин, машин та багато іншого. Кожен малюнок поділений на декілька кроків або етапів малювання. Почавши з декількох ліній, в кінці ви отримаєте закінчену картинку. Всі малюнки розрізняються за стилями і рівнями складності. Основне завдання програми - допомогти розвинути свої художні навички. Для використання програми вам знадобиться олівець і папір.

 6. Учим страны - навчання в додатку грунтується на багаторазовому повторенні досліджуваних прапорів. Таким способом ви зможете засвоїти купу нової інформації (так званий метод зубріння). Дійшовши до останнього рівня ви й самі не помітите, як багато вже вивчили (важливо пройти всі 50 рівнів). У грі присутні 2 режими гри: - Режим "Вгадайте столицю світу / країну по прапору", - Режим "Співвіднесіть столицю світу / країну".

 7. "Химия" - рішення хімічних рівнянь, ланцюжків, рішення рівнянь з декількома невідомими, відображення формул органічної хімії. Пошук іонних реакцій. Таблиця Менделєєва і таблиця розчинності речовин будуть завжди під рукою.

 8. "Рисуем мультфильмы" - малюйте мультфільми прямо на вашому телефоні. Придумайте сюжет, намалюйте ролик, озвучте його і поділіться з друзями на Facebook або Youtube. Автоматична побудова відео по розкадруванню і скелетна анімація на сенсорному екрані роблять створення мультфільмів настільки простим, наскільки це можливо. Додаток Animating Touch може стати посібником з основ анімації або іграшкою для ваших дітей. З його допомогою ви можете зробити веселий мультик на телефоні або планшеті, намалювати анімовану листівку або комікс.

 9. Диктант - програма призначена для підготовки до словникових диктантів. Вона буде найбільш корисна для школярів і абітурієнтів, що бажають покращити свої знання з російської мови.

 10. Для створення орігамі: - Cхемы Оригами HD - Origami Tutorial - Origami Kusudama - Анимированный учебник Оригами

 11. Для дошкільнят: - Математика для детей - Учим буквы и звуки - Азбука-алфавит для детей LITE - Математика и цифры для детей - Учим Цвета - Перші слова (Українська) - Изучай польского язык с busuu! - Овощи и фрукты для детей - Животные для малышей

 12. Органайзери: - Расписание Делюкс - Дневник

 13. Математика: - Помощник по математике Lite - Геометрия - Справочник по математике

 14. Аудио книги

 15. Космический телескоп Хаббл

 16. Wiki Мобильная энциклопедия

1 коментар:

  1. Шановна пані К.П. Осадча!
    Передаю Вам естафету "Чудо-блог". Вітаю з нагородою.
    З повагою, Маргарита
    http://englishwebteacher.blogspot.com

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...