13.06.10

Он-лайн сервіси для створення логотипів

Дизайнерська робота досить трудомістка і вимагає багато часу. А недосвідченому користувачу прийдеться довго розбиратися у тонкощах дизайну, щоб зробити якусь одноразову роботу. Отже треба обрати інструменти попростіше і щоб "самі все робили". Наприклад, он-лайн сервіси для створення логотипів.

Logo Ease
Безкоштовний сервіс для створення логотипів. З допомогою цього сайту ви зможете створити майже професійний логотип для вашого сайту.

Сервіс має велику кількість заготовок і налаштувань. Ви можете вибрати зображення, що відповідає тематиці вашого сайту, підібрати відповідний текст і колірну гаму.  Для цього натисніть start your logo.


Logoyes
Сервіс пропонує з стилі, в яких можна намалювати логотип: Higt-Tech, Bold, Flair.



Потім обирається галузь: Архітектура, Фінанси, Транспорт, Спорт та ін. з 30. З великої колекції символів знаходимо потрібний, робимо напис, обираємо його і логотимпу колір, розмір, поворот. Ось, що в мене вийшло:

Проте снрвіс пропонує встанвоити лого на візитівку і за готівку його роздрукувати. Я зробила скрін екрану і вирізала потрібну мені частину :).

LogoCreator
Зручний генератор логотипів, який дозволяє легко і просто створити логотип. У генераторі є п'ять різних стилів, в яких можна налаштувати колір, шрифт, тип зображення і фон.



Крім логотипів, на сайті можна створити кнопки для сайту.

Cool Text
Онлайн додаток для створення логотипів, кнопок, банерів та просто написи для використання на сторінках сайту/блогу як стильний і красивий знак, який вирізняє вас від усіх інших.


Web 2.0 Free Logo Generator
Сервіс дозволяє створити логотип у стилі web 2.0. Можна налаштувати шрифт, колір, відображення тексту,  додати фото ліворуч або праворуч від тексту.


Supalogo
За допомогою генератора логотипів Supalogo ви легко зможете створити гарний логотип для вашого сайту/блогу, який легко можна завантажити. У сервісі доступні наступні налаштування: шрифт, розмір, колір, градієнт, рамка.


Logomaker
Безкоштовний англомовний онлайн сервіс створення логотипів. Дуже великий вибір шаблонів - початкових кодів, які постійно додаються.



Сам процес створення логотипу онлайн складається з 4 кроків.

  1. Вибір шаблону.
  2. Редагування шаблону, додавання написів, зміна кольору.
  3. Збереження.
  4. Завантаження створеного логотипу.

Єдиний мінус цього сервісу - це писати текст на лого, можна тільки англійською шрифтом. Хоча іноді, це не проблема.

Звичайно, наведені сервіси - не професійні, але для особистого сайту або блогу, тим більше, якщо у вас немає особливих навичок роботи в графічних редакторах, це гарне рішення.

2 коментарі:

  1. Я б добавив ще logaster.ru, не фотошоп, але досить класно

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. Стаття вже давня. Деякі сервіси можуть вже не працювати, а інформація про нові буде корисною.

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...