03.09.10

BlogBooker

Сьогодні у мене добра новина для Blogger користувачів, які хочуть, щоб перетворити зміст блогів на книги. BlogBooker являє собою безкоштовний сервіс, який дозволяє перетворити ваш вміст блогу Blogger в PDF. Використання BlogBooker досить просте.

Першим кроком у використанні BlogBooker є експорт вмісту вашого блогу у вигляді файлу XML. Насправді це легко зробити в Blogger.
Крок 1 полягає у відкритті меню "Налаштування" блогу Blogger.


Крок 2 полягає у виборі "Експортувати блог" в розділі "Основне" в меню.




Крок 3 це натиснути кнопку "Завантажити". Не хвилюйтеся, зміст блогу не буде видаляти будь-яку інформацію з вашого блогу.

Крок 4. Після завершення процесу експорту, переходьте до BlogBooker і натисніть на кнопці Blogger.


Крок 5. Слідуйте вказівкам для завершення переходу від XML файл PDF.



Оберіть проміжок часу своїх заспиів, які ви хочете перетворити у книгу (Range: From), розмір паперу(Paper Size), мову (Language), шрифт (Font), розмір шрифту (Size). Галочками позначте чи включати у книгу коментарі, нумерацію, колонтитули, посилання у виносках, чи робити нову сторінку для окремого запису, чи буде дві колонки сторінок, чи позначатиметься автор. І натисніть кнопку


 .





Дочекайтеся перетворення.

Після цього завантажте документ, проглянте результат і якщо він вас не влаштовує, спробуйте змінити опції.
За допомогою будь-якого pdf-редактору ви можете змінити уміст книги і таким чином досить легко отримати цікаве та ілюстроване видання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...