28.09.10

Програми для друку

Ось три інструменти, які допоможуть зменшити витарти паперу і чорнила, що використовується при друці матеріалів для своїх учнів.

Print What You Like є простим веб-інструментом , який дозволяє користувачам вибирати тільки частину веб-сайту. Це особливо корисно для друку статей з веб-сайтів або блогів, які не мають  варіант "для друку". PrintWhat You Like це не просто інструмент обрізки, користувачі можуть також видалити зображення фону.

Якщо ви завжди хотіли надрукувати статтю з блогу або сайту, але без виведення всіх оголошень і віджетів у бічних колонках, скористуйтеся PrintFriendly. PrintFriendly відкидає всі оголошення і дозволяє друкувати лише статті на сторінці. Є два шляхи використання PrintFriendly. Ви можете скопіювати і вставити URL-адресу статті в PrintFriendly або використовувати PrintFriendly букмарклет. Нижче відео, огляд PrintFriendly.





Printliminator є маленькою, але зручною закладкою для Firefox, Chrome і Safari. Printliminator дозволяє виділити веб-сторінку і вибрати тільки ті елементи, які ви хочете надрукувати. Ви можете встановити Printliminator за кілька секунд, просто перетягнувши його в браузері панель інструментів. Дивитися відео нижче, щоб дізнатися більше про Printliminator.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...