29.10.09

Кращі веб 2.0 додатки для освіти

За версією Ларрі Ферразо так виглядає тридцядка кращих сервісів веб 2.0 для освіти

32. Toobla іструмент збереження корисних онлайн-знахідок (кліпи, фото, флеш-ігри) у спеціальних бібліотеках


31. Bookrix це новий сайт, який дозволяє легко завантажити документ, який потім можна перетворити на віртуальну вбудовану книгу



30. Strutta дійсно акуратний сайт, який дозволяє дуже легко створити конкурси (безкоштовно), де люди можуть знайти відео, зображення або текст.



29. Embedr дозволяє легко зробити список відтворення відео по всьому Інтернету, а потім вставляти їх усі в один код.



28. WeToku дозволяє вам інтерв'ювати когось через веб-камеру, і записувати для подальшого перегляду.





27. Embedit.in дозволяє вам завантажувати будь-який файл або URL-адресу, а потім створити код для вбудовування його у блог або на сайт.



26. Ediscio - безліч функцій, особливо для співпраці. Використовуйте латексні формули, зображення, відео, форматування тексту




25. Quizlet інструменти робити онлайн Flashcards.



24. Hipero спосіб створення сайтів для студентів або вчителів.



23. Doodle для створення онлайн голосувань. Реєстрація не потрібна, дуже легко створити опитування, яке може бути вбудоване в блог або на сайт, або до нього можна отримати доступ через свою адресу URL. Учасники можуть залишати коментарі.



22. Yarp дуже легко дозволяє створити просте онлайн запрошення або обстеження. Має багато переваг: не потрібно реєстрації, ви можете швидко ввести запитання і вибрати різні відповіді (А або В, правда чи неправда, так чи ні), також можете написати свої власні коментарі.



21. Flash Meeting безкоштовний додаток для відео-конференцій. Розроблений спеціально для використання у школі, і ви можете брати участь, навіть якщо у вас немає мікрофона або веб-камери.



20. PodOmatic це надзвичайно легкий шлях для створення підкастів. Зареєструйтеся і отримуєте власний канал - все, що вам потрібно, це комп'ютер мікрофон.



19. MapBuzz є новим катрографічним сервісом.



18. DOINK для створення онлайн анімації.



17. PinDax - це новий інструмент для створення віртуальних дошок оголошень.



16. Chirbit це безкоштовний інструмент для онлайн аудіо-обміну. Chirbit дозволяє користувачам записувати, завантажувати, прослуховувати аудіо.



15. ROOH It! Є інструментом для анотування веб-сторінок.



14. Grapevine студенти можуть слухати і реагувати на інші повідомлення в той же час, можуть спілкуватися з іншими класами по всьому світу.

13.Gizmoz дозволяє вибрати з безлічі зображень, а потім вибрати фон, а потім швидко говорити повідомлення або, використовувати функцію перетворення тексту в мову. Потім, після входу в систему, ви можете поштою надіслати або розмістити у себе на блозі або на сайті те, що ви стоврили.



12. Google Voice є новим інструментом телефоні Google.

11. Fur.ly це новий інструмент, який дозволяє об'єднати декілька посилань в одне.



10. Sketchcast як "малюнок" відео (ви також можете ввести текст), які можуть бути відтворені. У Sketchcast Ви також можете легко забезпечити аудіо розповіді до вашого ескізу. Робота матиме унікальну URL-адресу, і відвідувачі можуть залишати коментарі.



9. Note Pub онлайн блокнот. З NotePub ви можете: Швидко робити замітки в тому числі з зображеннями, файлами, посиланнями і мітками.



8. Babelwith.me Спілкування з ким завгодно, в будь-якому місці 45 мовами. BabelWith.me це простий, безкоштовний інструмент чат-групи, яка автоматично переводить розмову у процесі друкування.



7. MapTrot новітнє доповнення до картографічних сайтів в Інтернеті. Ніякої реєстрації не потрібно, понад-легкий у використанні. Ви можете написати описи точок на карті і підключити зображення.



6. Blerp це все про публікацію коментарів, фотографій, відео та багато чого іншого прямо на ваших улюблених сайтах.



5. Screentoaster безкоштовний онлайн Screen Recorder. Суміснісний з Windows, Mac OS X, Linux. Захоплення екранного відео. Запис відео уроку, навчальні посібники, демонстрації, навчання, лекції та багато іншого. Вставити їх у блогах і веб-сторінких або відправляти їх по електронній пошті.



4. ProProfs, надає безкоштовний інструмент обміну знаннями. Винятковіий універсальний засіб для створення інтерактивних тестів, онлайн Flashcards списків, онлайн голосування, блогів, вікторин, вікі тощо.



3. Wallwisher дозволяє створювати "стіни".
Може бути використаний як майданчик для соціальних закладок на сайти.


2. PhotoPeach є відмінним слайдшоу в мережі, який дуже простий у використанні. Ви можете завантажувати свої власні зображення, а також завантажувати їх з Інтернету. Крім того, ви також можете створити вікторини слайд-шоу.



1. File2.ws дозволяє, без реєстрації, швидко завантажити будь-який документ, і перетворити його на веб-сторінки.

Згодом з цих сервісів шляхом голосування буде виділено 10 найкращих.


Джерело

1 коментар:

  1. публикация супер!
    я как раз на карантине только тем и занимаюсь как исследую все эти сервисы

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...