04.11.09

Що таке Twitter?

Що таке Twitter?
В першу чергу Твіттер – це соціальна мережа та сервіс мікроблоггінгу. В перекладі з англійської, слово twitter означає щебетати, балакати. Суть Твіттера полягає в тому, що кожен користувач може написати коротке повідомлення до 140 символів, використовуючи як безпосередньо сайт сервісу, так і через SMS або сторонні розробки, спеціально призначені для цього (наприклад, твіттер-клієнти для браузерів). Відповідно, ваші друзі прочитають це на своїх головних сторінках, де відображається загальний потік повідомлень тих, кого вони "зафоловили". Зафоловити – означає додати когось до списку спостережуваних, тобто приєднатися до списку читачів цього твіта.



Зараз Твіттер – це не лише засіб спілкування з друзями чи просто цікавими людьми, а й дуже потужний спосіб онлайн-комунікації. Не дарма Барак Обама, новообраний президент США, взяв на озброєння Твіттер під час виборчої кампанії, і не прогадав. В Твіттер приходить щораз більша кількість компаній, оскільки вони розуміють, що ігнорувати таке масштабне social media неможливо або нерозумно.

Більш детально

2 коментарі:

  1. честно говоря, мне не понравился Твиттер, складывается впечатление помойной ямы
    не думаю, чог его можно использовать для обучения

    ВідповістиВидалити
  2. Я кілька днів досліджую можливості цього сервісу, і мене не влаштовує, що для своїх повідомлень я не можу створити окремий лист, бо пілся того як я підпислалася на кілька листів у мене в твітері бардак.
    Тому, якщо твітер-канал буде створюватися з навальною метою, то краще не підписуватися на канали інших користувачів, щоб не мусорити.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...