12.05.10

Дистанційний курс навчання з розв'язування задач

Запрошуємо всіх бажаючих учителів інформатики (і не тільки) до участі в навчально-тренувальній олімпіаді для учителів (http://www.olymp.vinnica.ua/index_ua.php?lng=ua&cid=815) та дистанційному курсі навчання "Розв'язування задач з інформатики".
Адреса курсу http://disted.edu.vn.ua. , в меню КЛАСИ розділ ПОЗАКЛАСНА РОБОТА. ДИСТАНЦІЙНІ КУРСИ.
Курс побудовано в вигляді коментарів до задач відкритої навчально-тренувальної олімпіади NetOI-Ch. Олімпіада в даному випадку є позитивним змагальним фоном для проходження матеріалів курсу. Задачі, що пропонуються, не є ні складними. ні новими. навпаки. воні відібрані з числа тих, що пропонувалися авторами на попередніх олімпіадах NetOI в 1998-2008 р.р. Основним критерієм відбору є "базовість" задачі, тобто наскільки вам допоможе розв'язувати нові складніші задачі те, що ви навчилися розв'язувати саме цю, розібрану в матеріалах курсу задачу.
Як працювати з курсом? В першу чергу неохідно зареєструватися на http://disted.edu.vn.ua ( не плутати з реэстрацією на олімпіаді) якщо цього не зробити матеріали курсу залишаться для вас недоступними. Уроки слід проходити один за одним, наступний стає відкритим для доступу, коли за прорходження попереднього ви отримали не менше 80% балів. Після прооходження уроку та відповіді на поставлені тестові питання слід натиснути посилання "Завершити урок". Кожний урок, після того, як він став доступним, можна проходити багаторазово. Ви також можете бачити власну статистику проходження курсу, натиснувши на відповідне посилання.
Додано (28.06.2009, 14:24)
---------------------------------------------
Шановні колеги!
Ще раз запрошуємо тих, хто бажає навчитися розв'язувати олімпіадні задачі з інформатики, пройти дистанційний курс.

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...