04.08.11

Інформатика 9 клас.

Н. В. Морзе, В. П. Вембер, О. Г. Кузьмінська. Інформатика. Підручник для учнів 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів

Підручник має особливості: для кожного уроку виділено окрему тему. Зміст теми викладено у відповідях на запитання, з переліком яких можна ознайо митися на початку теми. Крім того, у підручнику містяться практичні та лабора торні роботи, які мають виконуватися на комп’ютері, а результати зберігатися в спеціальній структурі папок.
Кожний урок складається з основного та додаткового матеріалу («Погли" блюємо знання»), що поділяється на теоретичну та практичну частини: «Ви" вчаємо» та «Діємо». Радимо вам спочатку ознайомитися з теорією («Вивчає" мо»), а потім послідовно, крок за кроком, виконувати запропоновані вправи («Діємо») на основі файлів заготовок, що містяться на компакт диску до
підручника.
У кінці кожного уроку містяться запитання та завдання в рубриках: «Обговорюємо» та «Працюємо в парах». Виконати їх можна самостійно або в парах чи групах. Перевіряти знання один одного легше в парах.
Переходити до рубрики «Працюємо самостійно» слід за умов відпрацювання на комп’ютері практичних вправ рубрики «Діємо». Завдання в рубриках «Працюємо самостійно» та «Працюємо в парах» різнорівневі — від найпростіших (група А) до складніших (групи В та С).
Рубрика «Досліджуємо» — для допитливих, тих, хто хоче більше дізнатися про методи та засоби інформатики; навчитися самостійно опановувати нові комп’ю терні технології та програми; розв’язувати за допомогою них практичні, навчальні та наукові завдання.

Переглянути

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...