03.02.12

Як зробити комікс Toondoo

Сервіс Toondoo позиціонується розробниками як забавний сайт для дітей, інстремент для створення коміксів онлайн. ToonDoo спрямований на створення нового способу вираження думок для тих, хто не має таланту до малювання. Можна просто перетягнути мишею або клацанням миші створювати комікси, які виражають ваші погляди, думки, страхи або просто весело провести час, отримавши задоволення від цього!
Для створення коміксу треба спочатку зареєструватись на сайті http://www.toondoo.com. Для цього натисніть клавішу Sign Up for Free! у правому верхньому кутку сторінки.

Потім оберіть Sign up for ToondooВпишіть своє ім'я USERNAME, пароль PASSWORD та електронну адресу. Потім увійдіть в програму, вказавши свої дані.
Натисніть на CREATE. Оберіть шаблон коміксу (дві-три-чотири картинки і т.д.).
після чого з'яваться основне меню сервісу з Синім полем. де малюється комікс, з жовтуватим полем, де розміщено галерею, і зеленим з меню інструментів.


На цьому сайті комікси називаються Toondoo.
Обираємо фон у галереї BACKGROUND.
Далі вибираємо героїв CHARACTERS (чоловіків, жінок, тварин і т.д.) і перетягуємо їх на свій слайд. Внизу є інструменти TOOLS, які допомагають Вам зменшити SHRINK або збільшити ENLARGE героя, клонувати його CLONE, повертати, висувати вперед і т. д.
Натиснувши на клавішу TRAITR, Ви можете створювати своїх власних героїв.

У Toondoo при створенні коміксу, можна завантажувати картинки із зображенням героїв зі свого комп'ютера IMAGINER. Можна обрізати частину героя, переміщати деталі по шарах, можна додати деталі до фону, наприклад, меблі для кімнати з галереї Open Clipart.

Щоб надрукувати у хмарці текст, оберіть галерею TEXST. Хвостики хмарок можна переміщати.
Закінчивши роботу над слайдами, збережемо свій Toondoo, натиснувши на SAVE у верхньому меню,  що знаходиться в лівому верхньому куті, і з'являється після натискання на трикутничку під лого Toondoo.

У вікні записуємо назву свого Toondoo, короткий опис (що це? Наприклад, сценки зі шкільного життя і т.д.), ярлики (наприклад, школа, спорт, анекдот і т. д.) Обираємо опції для збереження, приватні чи публічні, і натискаємо на клавішу PUBLISH (розміщуємо в інтернеті). Потім можна переглянути або роздрукувати комікс, а якщо це нам не треба натискаємо ОК і можемо спостерігати наш комікс у своїй теці з коміксами.

Для вставки свого комікса в блог, знаходимо його  натискаємо крайню праву клавішу EMBED, копіюємо код і вставляємо його в редактор повідомлень свого блогу.

Трошки відео на допомогу:

 




От що вийшло у мене з дітьми

porosenok
Дякую за наводку блог "ИКТ для учителя" і статтю Шейкіної Світлани

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...