04.01.10

Боткаст. Що з цього вийшло?


Ви, мабуть помітили, що на блозі з'явилося таке нововведення як "Мій боткаст".

Такий новий безкоштовний он-лайн серіс пропонує www.ubot.ru. uBot (вимовляється як «юбОт») пропонує провайдерам контенту - власникам Інтернет-порталів та блогерів - інноваційне рішення, яке дозволяє транслювати текстову інформацію у вигляді звукових файлів, тобто автомате озвучення текстових новин.



Використання сервісу uBot дає можливість створювати звукові «новинні стрічки» («боткасти») високої якості на основі текстової складової Інтернет-ресурсів.

За бажанням кінцевого користувача, боткасти можуть бути прослухані або завантажені на різні медіа-носії: персональні комп'ютери, смартфони, комунікатори, iPod та інші MP3-плеєри.

Будь-який провайдер контенту, на сайті якого застосовуються RSS-стрічки, отримує можливість вести мовлення за допомогою боткастів, а також розміщувати в них рекламні вставки.

Власне така ідея мені дуже сподобалася, проте коли я скористалася цим сервісом, виявилося, що він не "товаришує" з українською мовою. Врешті-решт можете самі почути, що з цього вийшло, натиснувши на цю картинку.

Боткаст

А далі на сторінці, що відкриється прослухати один з варіантів, натиснувши на відповідну кнопку.




Після того, як проходить додавання блогу у сервіс (що відбувається дуже просто: вводиться адреса блогу та ваша електронна адреса), у кожному повідомленні блогу з'являється ось така картинка.


Натиснувши на неї, користувачі переходять до прослуховування даної публікації за допомогою сервісу uBot .


Це все, що пропонує даний сервіс безкоштовно. Більшість послуг платні - докладніше тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...