31.05.10

Веб-сервіс для створення стрічок часу

Чого тільки не знайдеться в Інтернеті, На догоду користувачам розробляються найрізноманітніші сервіси, які можна використовувати в освітньому процесі. Так є такий сервіс, що дозволяє створювати стрічку часу. Мабіть найбільше він згодиться для вчителів історії та літератури, хоча, у будь-якому предметі є історичні моменти, висвітлення яких може будти доцільним за його допомогою.

Timetoast.com простий і дає багато можливостей для створення тимчасової осі. Сервіс дозволяє розміщувати події в хронологічному порядку. Хронологія подій буде включати в себе фіксовану дату, опис, посилання. Timetoast.com дозволяє також додавати текст, зображення, відеоролики та файли.

Поекспериментуйте після перегляду скрінкасту.



Ось така стрічка у мене вийшла, не судість суворо, бо робила швидко дані щодо історичної правдивості не перевіряла. Проте по ходу роботи знайшла цікавий сайт на якому все докладно розписано.

1 коментар:

  1. Додам ще кілька посилань на подібні сервіси: http://www.timerime.com - дозволя вбудовувати у стрічку не лише текст, а й музику, відео YouTube, Google Карти і т.д.; http://www.dipity.com - дозволя переглядати створену стрічку у 4-х режимах (стрічка часу, книги, списку і мапи).

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...